Андреа и „Пайнер“ във война

Поп фолк певицата Андреа и бившият и музикален продуцент и собственик на димитровградската фирма “Пайнер” Митко Димитров влезнаха в словестна битка. Причината стана изказване на певицата, която вече не е част от компанията. В него тя твърди, че у нас няма размито музикално общество и заявява, че изпълнителите се страхуват да се откачат от някоя фирма, пише haskovo.live.

“Тази фирма определя по нейните си правила и гледа само нейните си интереси. Един алчен човек, който ги манипулира и всячески драпа да държи монопола над всички заведения, който ги ограбва с по30, 40, 50 дори 60% от хонорарите от участия и 100% от авторските права и продажбите”, написа Андреа на своята ФБ Страница.

В отговор, публикуван в planeta.tv от музикалната компания заявяват, че певицата лъже за хората, с които до вчера е делила радости и трудности, и че Андреа периодично се занимава с “Пайнер”, заради кариерата на залязваща певица.

“Защо винаги в устата ти бе името на фирма “Пайнер”?
Защо? Нали приключихме? Твори, развивай се, живей…
Човек би могъл да си направи изводът, че по-отмъстителна от отхвърлената жена е само отхвърлената певица. Последният изблик на онова, което клокочи в теб, избълва по концерта “Планета на 18”.

Твърде горещи емоции за нещо, което изобщо не те засяга. Изненадващо е, че успехът на този концерт толкова те е развълнувал. Интернет пространството се превърна в твоята арена, а страстта ти – в твоето оръжие”, пишат в официална позиция от “Пайнер”.

снимка: haskovo.live