НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Арести заради наркотици пред съда в Хасково, намериха и пари от продажба на дрога

Полицаи арестуваха двама мъже с наркотици пред Съдебната палата тази сутрин в 2 часа, научи Taran.news. По данни на полицията на булевард „България“ в областния град, автопатрул е проверил лек автомобил „Ауди“, с водач 19-годишен жител на кърджалийското с.Прилепци.

В колата пътници са били и двама негови връстници от Кърджали. В автомобила са открити бучка вещество – хашиш и грам бяло вещество – амфетамин.

Хасковски криминалисти са закопчали още няколко души заради дрога. Първият е задържан в с.Манастир в леката си кола „Мерцедес“. При обиск в него е открита 5 грама жълто-кафява листна маса- марихуана и амфетамин.

Малко по-късно полицаите са установили и 26-годишна хасковлийка, живееща на улица „Бузлуджа“ с 29-годишно момче. За тях полицаите имали данни, че държат дрога в жилището. Последвала е проверка, при която в дамската й чанта са намерени 6 топчета с бяло прахообразно вещество с тегло 5 грама. Полевия нарко тест е отреагирал на амфетамин.

Намерени и иззети са и над 20 000 лева, над 1500 евро, 525 турски лири и 100 долара. По случая е образувано досъдебно производство. Според наши източници парите най-вероятно са от продажби на наркотиците.

Снимката е илюстративна