Водачът на листата на ВМРО за Хасковска област: Ще изготвим специална програма за развитие на региона

„Ние сме № 1 в листата и дано сме № 1 в сърцата на хората“. Това каза днес водачът на листата за народни представители на ПП „ВМРО – Българско Национално Движение в Хасковска област Александър Сабанов, който по думите му в сегашния си мандат е внесъл над 80 законопроекта и над 60 предложения между първо и второ четене на различни закони.

„На 90 % от това, което обещахме на хората сме го изпълнили в мандата на 44-тото Народно събрание. Ако хората ни гласуват доверие, то ние ще се борим за повишаването на доходите. За 700 лв средна пенсия и 2 500 лв средна заплата“, обяви още Сабанов и обяви цялата листа за региона.

Водачът Александър Сабанов заяви още, че ще води позитивна кампания. А Евгения Калканджиева обяви, че не се притеснява, че е последна в листата. По думите й тя е претендент за депутат само в листата за Хасковска област.

От ПП „ВМРО – Българско Национално Движение очакват около 13 000 гласа в региона. Акценти в програмата им ще бъдат развитие на бизнеса и българското производство, туризма, откриването на нови работни места, сигурността и защитата на българските интереси, премахване на феодализма в местното управление, посочи Сабанов. Ще хвърлим усилия ДПС да не спечели втори мандат в избирателния район, каквито са заявките, добави Сабанов.

След Александър Сабанов се подреждат:

  1. Силвия Стаматова от Хасково
  2. Антон Иванов от Харманли
  3. Недялка Иванова от Хасково
  4. Антония Радева от Димитровград
  5. Живко Проданов от Свиленград
  6. Митко Батчев от Тополовград
  7. Васил Русев от Хасково
  8. Петър Василев от Хасково
  9. Ростислава Жекова от Хасково
  10. Евгения Калканджиева от София

сн. Христо Тотев