КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

В Хасково тече, всичко тече заради Тодор Марков

Тече, всичко тече… Това се пееше в една песен. Когато стане дума за течане на хасковлии никак не им е до песен. И няма как да е иначе. Защото тук вече един кубик вода е 3.50 лв. Но по улиците на областния град си тече винаги. Един ден е в северната част, един ден е в южната. Един ден улицата става като Венеция, друг ден е като езеро. Е, не чак като тези на Рила, но все пак езеро. Тюфлеците от ВиК нехаят, всички виждаме как се излива питейна вода с дни. Излиза, че посланието е – Плащайте, за да са мокри улиците. Безхаберие отвсякъде.

Но когато стане дума за бизнес план е друга работа. Там попълват едни графи и искат по-висока цена и я получават. Нищо, че от всеки ред на предложението прозира некадърност, безсилие, безхаберие.
Управителят на водното дружество Тодор Марков /на снимката/ така и до ден днешен не обясни, защо увеличи водата. Тя е лоша, не става за пиене. А Тодор Марков си джътка с хубав черен джип из града. И не му пука. Защото знае, че никой няма да го бутне… от стола де. Вие да не помислихте нещо друго. Ама то не си заслужава да му се иска и оставката или да се организира протест под прозорците на кабинета му. Той заслужава просто някой да го свали от джипа и да му разбие кратуната. Но и народът толкова си умее – да се гневи във фейсбук или да е ербап, като е седнал на масата. Май си заслужава всичко случващо се.

Така е в Хасково – Тече, всичко тече…