Г. Първанов подкрепи Атанас Ненков от Левицата

Президентът Георги Първанов  /2002-2012 г/ подкрепи кандидат-депутатът Атанас Ненков и цялата листа на Левицата! в област Хасково. Държавният глава  посети Тополовград, Димитровград и Хасково, където изрази безусловната си подкрепа за отбора на Левицата!.

„Радвам се, че съм тук и то по толкова амбициозен и симпатичен повод. Приех без колебание да подкрепя Атанас Ненков и листата. Чувам него, чувам вас, гледам как вървят разговорите и твърдя, че изборът ви е много верен, перспективен и стратегически“, каза в пълната зала „Хасково“ Георги Първанов.

„Няма да водим негативна кампания и да говорим против никого. Нашата идея наистина е да се обедини лявото и обикновените,  трудовите хора да имат представителство, да имат защита, и да бъдат сигурни за своето бъдеще“, каза Атанас Ненков, подкрепен и от БЗНС „Ал.Стамболийски“.

„И Ненков, и листата имат своите професионални качества. Ненков е доказан, без съмнение това е един авторитет и не само в професионално, а и в морално отношение. Той е един почтен човек. Впрочем това е първото ми впечатление, а в съвременната българска политика почтеността е дефицит. Радвам се, че точно тук в Хасково и в региона наистина залагате на този подход“, заяви още Георги Първанов.

„Аз не съм от хората, които разбират от всичко. Ангажиментът, който поемам пред вас е, че ще бъда постоянно сред вас. И вашите проблеми няма да бъдат представени само в София, а ще направя всичко възможно да бъдат решени“, обеща на хасковлии Ненков.

По-рано в Димитровград водачът на Левицата! заяви още, че хората ще се доверят на листата на Левицата!.  „Дългогодишният ми опит показва, че да обещаваш е лесно, но ако искаш да успееш и реализираш обещаното, трябва да се вслушваш в хората. Тогава се постигат добри резултати“, обясни Ненков.

А в Тополовград Атанас Ненков обясни, че „Левицата! има амбицията да докаже, че е решението за българската държава. Овладяването на галопиращата инфлация, националната сигурност, образованието на българските младежи, здравеопазването, културата също са области – във фокуса на нашата работа. Той прикани хората на 2 април да гласуват в бюлетината с № 14 на 2 април.

„Не съм кандидат за депутат, но спокойно може да ме приемете като 13-ия в листата на Левицата! в Хасково“, допълни Георги Първанов.

Купуването  продаването на гласове е престъпление!