Коментари

Денков, лимитът на народа свърши

Денков, опита да се измъкнеш с тоя брифинг снощи, но не ти се получи. Сглобката се чупи. Почти сигурно е. Гафът, който направи в събота е непростим. Изпусна ли думата, нервите ли ти дойдоха повече си е изцяло твоя работа. Но късно е либе за китка. Така да знаеш.

Напрежението вече нарасна много. Не само заради „терористите“. А главно, защото вие неуважаеми от властта ни продавате и ни превръщате в 51-я щат на САЩ. Така е и с отровното зърно от Украйна. И хич не ми разправяй, че хазната била ощетена. Това са глупостите на другия ти невчасов министър – Кокорчо. Нима Унгария, Словакия и Полша са по-будали от нас, че си продължават забраната. А? Приказките за ощетената хазна ги дръж за себе си, Денков. Лимитът на народа свърши.

По-добре е да се махаш и да те пратят някъде за посланик. Но не си само ти за омахване, а и Кокорчо, че и тоя вътрешен министър дето и той завалата за нищо не става.

И накрая още нещо. Понеже казваш, че недоволството било от терористите дето имали яхти и майбаси. Не, Денков, пак не си в час.

Това ти дойде от приятелски огън.

сн. архив