Децата от ФК “Хасково“ подариха на кмета шампионската купа

Малките футболисти от ФК “Хасково“ подариха на кмета на Хасково шампионската купа от турнира в Оризари за деца, родени пред 2011 и 2012 година. Децата, техните треньори и родители бяха приети от градоначалника Станислав Дечев. Те му разказаха за трудните победи, които са спечелили по време на своя първи турнир.

Футболистите от „Хасково“ са записали четири поредни победи над „Чавдар“ с 5:3, над „Лион“ (Пловдив) с 2:0, над „Орлета“ (Пазарджик) с 13:0 и над „Тракия“ с 4:1.

Днес Станислав Дечев поздрави лично всеки от шампионите: Миран Мехмедали, Алпай Салим, Денис Гергинов, Димитър Борисов, Арда Дуран, Димитър Василев, Емир Хаджиев, Иво Иванов, Мустафа Шериф, Янислав Янчев, треньора им Тихомир Танев, както и президента на клуба Илиян Киряков. „Продължавайте да побеждавате, Вашите победи ни радват. Но много по-важно е, че тези победи ви окриляват и ви мотивират да тренирате и да ставате все по-добри“, каза Станислав Дечев. Заедно с децата, треньорите и родителите кметът обсъди състоянието на спортните бази в Хасково и вариантите за ремонт и поддръжка на местата за тренировка и подготовка на децата.

снимка: община Хасково