НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Деца признали, че са убили Кокала, заличавали следи и доказателства

15-годишен младеж от хасковското село Александрово остава в ареста за убийството на 61-годишния Димо Димчев – Кокала. Той бе убит преди два дни. След подаване на сигнала от полицията реагираха светкавично. На място са работили и психолози от София, научи Taran.news.

Димо живеел при семейство в Александрово. В злополучната вечер на улицата пред дома им, той се срещнал със сина и племеника на хазаите. Двете деца и Димо се скарали и след като той извадил нож, младежите започнали да го налагат с ритници и пръчки. Преместили го в навес, където боят продължил. Там го поливали с вода, за да го освестят. По-късно захвърлили тялото му на улицата, разказаха запознати.

Минути след като децата разбрали, че Димо е мъртъв започнало професиоално прикриване на следите и унищожаване на веществени доказателства. От местопрестъплението изчезнали дрехи, обувки и нож.

Хазаите също се включили в престъплението, защото са направили опит да скрият двете деца, твърдят информирани. Вчера Taran.news съобщи, че има заподозрян, но не и арестуван. В полицията са били точно хазаите, които укрили племеника си. Полицаи обаче бързо усетили какво са направили и открили Васил при роднини в симеоновградското село Тянево, научи Taran.news. В разговорите с психолозите станало ясно, че двамата възрастни не са извършили убийството, но знаят какво се е случило и че са свидители на престъплението.

По непотвърдена все още информация младежите, които до този момент не са криминално проявени, са си признали. От прокуратурата съобщиха, че са разпитани свидетели, назначена е и съдебномедицинска експертиза.

One thought on “Деца признали, че са убили Кокала, заличавали следи и доказателства

Коментарите са затворени.