Като във „Вътрешен човек“: МВР Хасково надви ДАНС и военните на стрелба

След няколко години на доминация на военните в стрелбите по случай празника на МВР, 5 юли, днес полицаите в Хасково показаха завиден мерник. Служителите на вътрешното ведомство поразиха целите по-добре.

Всяка година отбори от ОДМВР Хасково, военните формирования от поделенията в Корен и Кенана и служители от ДАНС се участват в турнира по прецизна стрелба с пистолет „Макаров“. Турнирът се провежда в чест на празника на МВР – 5 юли. Всички участници имаха право на 3 пробни и 8 зачетни изстрела с разстояние на мишената 25 метра.

След обобщение на резултатите, станаха ясни и призьорите.

Тази година поведе отборът на ОДМВР Хасково с 215 т. Втория и третия приз си разделиха отборите на под. 52740 и втория тим на ОДМВР Хасково съответно с 180 т. и 169 т.

В индивидуалните стрелби на стълбицата на победителите застанаха само полицаи. Най-точен сред мъжете се оказа Адам Адамов от РУ Хасково със 73т., следван от Николай Георгиев от РУ Хасково – 71г и Николай Николов – Сектор „Полицейски сили“ – 71т.

При жените безапелационно първото място зае Калина Маджарова от ОДМВР Хасково – 63т. Отново приза за второто място отиде в хасковската дирекция при Мария Атанасова – 38т и третото място бе за Николина Тодорова от Военното формирование с 29 т.

Снимки Taran.news и МВР Хасково