НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Кокаин и марихуана иззеха при акцията в Свиленград

Кокаин и марихуана са иззели криминалистите от Хасково и Свиленград при снощната акция, за която Taran.news информира първи днес. Информацията за операцията бе потвърдена от полицията официално.

Снощи в 23,30 часа на кръстовището между улиците „3 март“ и „Хр.Ботев“ те са проверили лек автомобил „Опел“, шофиран от 42-годишен мъж. При вида на полицаите, водачът изхвърлил от колата 3 пакетчета с бяло кристално вещество, реагиращо при полеви наркотест на кокаин с тегло 0,9 грама.

В хода на процесуално следствените действия, съпричастен към деянието е установен и 36-годишен свиленградчанин, в чийто дом на улица „Хр.Ботев“ е намерен още 7,4 грама кокаин, 0,7 грама марихуана, електронна везна и полиетиленови пликчета.

Мъжете досега не са криминално проявени. Taran.news разполага с видеоклип от опирацията, на който се вижда, че полицаите спират за проверка син джип, а малко по-късно на земята са проснати двамата мъже. За да не разкрием самоличността на оперативните полицаи обаче няма да го публикуваме.

Снимка: Нова.бг /снимката е илюстративна/