КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Кризисният министерски пиар даде фира

Веществото, което замърси р. Марица край Димитровград е ясно. То обаче няма да бъде съобщено, за да не се пречи на разследването. Това съобщи вчера екоминистърът Емил Димитров.

Мнението му силно да ви напомня за аварията в Чернобил през 1986 г.? И тогава властта скри нещата и на 1-ви май марширувахме с червени вратовръзки, както рече Борисов преди няколко дни.

Сега не е радиация, а някакво друго отровно нещо си. Но иначе Димитров дойде в Димитровград, снимаха го всички репортери, каза си назубрените неща…

И няколко часа по-късно, снощи в 21.30 ч колегата му – здравен министър дето е на два дена служба и още името му не знаем, и той се изтъпанчи в Димитровградско. Пак загрижен за хората, за здравето им, за отровената вода… Но не беше сниман от всички.

На това му се вика – Кризисен пиар. Ама и в него има тънкости, но стана ясно, че не са научени. Пиарът не се получи. Напротив, случи се точно обратното. Опротивяващо чак.

Вниманието на хората от ставащото в страната не се отклони. А разходките, в спешен порядък на министрите в Димитровградско, не доведоха до желания резултат.

One thought on “Кризисният министерски пиар даде фира

Коментарите са затворени.