Къде да почиваме

Ако все още не сте решили къде да почивате това лято, а искате да е незабравимо и щуро, то тогава може да го направите само на 120 км от България. Яйла в Турция, се намира недалеч от Кешан и се отличава от другите места за отдих. Може да изкарате лятната си отпуска в тракийската европейска част на Турция, на самия бряг на Егейско море. Вилната зона разкрива страхотни гледки към морето.

За останалото ще се погрижат от „Altunhan beach“. Вилната им зона е разположена на 50 дка и могат да ви настанят в дървени бунгала. Нощувката е 100 лева, а в едно бунгало може да са от 2-ма до 5-ма души. Там ще ви предложат риба, приготвена по стара рецепта, която и до този момент се пази в тайна. Ако пък сте почитатели на италианската кухня, то в „Altunhan Beach“ ще ви предложат пица и макарони, които нямат разлика от тези в Италия. За купонджиите всяка вечер през август, септември и октомври има дискотека с най-новите световни хитове. А вечерта след плажа може да разпуснете в наргиле клуба.

Районът е изключително спокоен и лесно достъпен, подходящ за семеен отдих, водни спортове, риболов и конна езда. От „Altunhan beach“ обещават и перфектно обслужване.

Телефон за записване – 00905302911639 или на e-mail – ivellina_angellova@abv.bg