Люпко Петрович: Трябва да вкараме на Осиек

Главният треньор на ЦСКА Люпко Петрович беше щастлив от първата победа на „червените“ в първенството. Евандро Да Силва вкара два гола за успеха с 2:1 над Славия като гост и сега целият щаб е насочил вниманието си към реванша от втория кръг на квалификациите в Лига Европа срещу Осиек в Хърватия. 

„Радвам се, че най-накрая победихме в първенството. Не стартирахме както трябва в шампионата. И днес, когато губехме в резултата, не изглеждаше, че ще спечелим. Славия ни създаде доста проблеми, но показахме характер. Евандро влезе и вкара два гола и реши мача в наша полза. Смятам, че изглеждаме по-добре с всеки изминал мач. Създадохме положения. Можеше да вкараме и по-рано.

Много важна беше тази победа след равенство и загуба в първите ни две срещи. Връщаме се на правия път. Това е най-позитивното. Атмосферата става по-спокойна, за да се подготвим  за реванша срещу Осиек (в Лига Европа) в четвъртък. 

Срещу Осиек най-вероятно пак ще играем по същия начин в система 3-5-2. Нямаме достатъчно бързи играчи, така че това е най-доброто за нас. Не знам дали Петър Занев ще бъде готов за Осиек. Няма да отидем там само да се защитаваме, нашата цел е да вкараме гол“, каза Петрович.

Източник: БНР Снимка: cska.bg