Коментари

МВР е кочина

Вътрешният министър сдаде багажа съвсем днес. Много брътвежи изговори този. От всичко, което каза се разбра, че не става за този пост. Точно, както и главният секретар, за който отдавна се знае, че не е за тази работа.

Но!

Калин не знам си кой днес внесъл предложение за освобождаване на Петър Тодоров, защото не се справял с работата си и престъпността рязко скочила за една година. И абсурдното е, че в мотивите си министърчето дава за пример убийството на младото момче в Цалапица. Наглост!

Калин Стоянов обаче забравя нещо много важно, че това убийство стана на 6 юни, когато той вече е на поста. Случаят в Стара Загора отново е по негово време. Убийството на Алексей Петров също е по негово време. Та този Стоянов все още не е казал пред медиите, вярно ли е че тласъкът в кариерата му е дошъл от Алексей Петров. Ако е така, какво правим… Стоянов хич не ни обажда за мигрантите, които ежедневно заливат българските пътища. И още, и още…

Циничното е, че един министър с посредствени възможности говори за професионализъм. Пълни глупости! Иначе за този главен секретар наистина му е време да си ходи, защото мястото му не е там. Човек остава с усещането, че полицаите са критикувани от началниците си, не когато не опазват народа, а когато е застрашена властта.

Г-н Стоянов, по-професионалист ли е Живко Коцев от ДСБ за поста – главен секретар, който е протеже на Гнома и който готвите да издигнете? Нали той беше директор на ОД на МВР Велико Търново, когато Цветан Цветанов четеше СРС-та в Народното събрание за „бебетата във фризера“ и разговорите на горнооряховските лекари. Случаят беше провал за МВР.

МВР се превърна окончателно в кочина.