КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

МВР-то не спира да бляботи глупости

Пореден ден от МВР не спират да бляботят глупости. Тази сутрин Антон Златанов, зам.-директор на СДВР по БТВ пак заговори за провокатори, за момчета, които пеели определени песни и т.н. Та пак той, а преди дни и главният секретар Ивайло Иванов приказваха тая мантра. Имали оперативна информация, знаели много, бла-бла.

Вие от МВР като сте толкова добре информирани, като сте толкова в час, защо не вземете мерки предварително. Що не вземете да направите някоя друга беседа с тия добре сложени момчета, а ги допускате на протеста. Нали са криминално проявени. Да ги профилактирате казано на ченгеджийски език. А?

Водещият пита за полицейското насилие, а той /Златанов де/ – имало проверки, МВР била организирана система и всеки имал отговорности. Питат го нещо друго, па той веднага се подсигурява – „Има досъдебно производство. Не бива да се изнасят подробности“. Все едни такива спуснати лигави приказки от пресцентъра им, който сигурно е добре организирана система.

Странно е, че цяла седмица не сте локализирали добре тренираните момчета дето се подготвяли предварително за окървавяне на протестите. Не ми прикзвайте приказки сега от Хиляда и една нощ.

Милиционерите-ръководители вземете се в ръце, не си бъркайте в носа. И не създавайте усещането, че провокаторите на протеста ги внедрявате точно вие.