Насилие в детска градина в Радомир

Сигнал за насилие над дете от детска градина в Радомир. Според родителите му автор на посегателството над детето е жена от персонала в детското заведение, която си позволявала да го щипе и удря до синини, съобщи Нова тв

Майката на пострадалото детеобясни, че детето й се оплакало, че „леля Мими я е ощипала“.По думите й това епомощник-възпитател в детската градина.

„Получих заплахи от роднини на лелята, че ще съжалявам за случилото се, че съм една въшка и ред други обиди”, призна майката.

Възпитателката, която отговаряла за децата във въпросния ден, обясни, че прибирайки се от игра навън, децата се струпали и тя хванала момичето, за да предотврати инцидент, но отрече да е било силно.„Нямам идея откъде са тези белези, аз детето го издадох без никакви наранявания”, твърди тя.

Нели Скримова е директор на ДГ „Слънце” – Радомир. По думите й в същия ден е видяла, че детето се разплакало, но не пожелало да й отговори какво се е случило. Майката обаче твърди, че при телефонен разговор същия ден директорката заявила, че момичето казало, че леля Мими го е ощипала./Дарик нюз/