Пиано бар на открито с победителя от „Като две капки вода“ Стефан Илчев в Димитровград

Пиано бар на открито с „Камино бенд“ и победителят от последния сезон на „Като две капки вода“ Стефан Илчев утре от 20.30 ч., са подготвили от община Димитровград. Бял роял на сцената над водата и ефектно сценично осветление ще бъде изградено на пл.“Поезия“ за събитието, което е част от празничната програма. Парти маси и бар допълват обстановката и създават неповторима атмосфера, която привлича хиляди почитатели на хубавата музика, казахо от кметството.

Камино Бенд:

Милен Македонски-Мишо – композитор и виртуозен пианист, създал много песни и текстове за почти всички от големите български изпълнители. неговите песни са носители на Първа награда на всички престижни музикални конкурси в България.

Пейо Филипов – музикнт, познат ни и от телевизионния екран , свирил на тромпет през годините с групи като: Дони и Момчил, Хиподил, Атлас, КГБ и други.

Даниела Николова – певица,текстописец и композитор на песни, с някои от които печели музикални конкурси у нас. Денислав Новев – финалист във втория сезон на ТВ реалити Мюзик айдъл, участва в множество музикално- сценични проекти.

Мария Маринова – певица и финалист от Гласа на България и Х фактор, участва в различни музикални проекти, създател на първата си авторка песен. Когато са заедно на една сцената ние ги познаваме като Камино бенд. Като част от екипа на пиано бар Камино имат голяма “вина” барът да се наложи като един от най- обрите в бранша през последните 11 години.

Стефан Илчев е роден в Бургас. Следва в Музикална Академия – София, специалност оперно пеене в класа по на проф. Благовеста Карнобатлова. Последният голям успех на Стефан, който му носи популярност сред още по-голяма аудитория, е спечелването на телевизионния формат „Като две капки вода“. Там сред многото талантливи певци, той безапелационно печели 1-во място, класиран от милионите зрители!