Полицейски шеф се хили, докато се говори за убийство, хвърля „мигачи“ към журналисти

Шефът на „Криминална полиция“ към СДВР комисар Ангел Бадънков хвърляше усмивки към групата на журналистите/ките, докато неговият началник Георги Хаджиев даваше подробности за извършеното убийство в Борисовата градина. От поведението му се разбира, че не го ”брига” кой знае колко за намиращия се наблизо човешки труп.

На няколко пъти Бадънков не скри задоволството си, че вижда представителите на медиите. Освен, че ги дари с широка усмивка, той на няколко пъти вдигаше веждите си за сърдечен поздрав пред записващите камери. В един момент дори прояви нетърпение, докато Хаджиев разказваше кой кого е наръгал, и метна глава към познатия/познатата подобно на уговорка, че ще се видят после. От поведението на Ангел Бадънков не личи да е притеснен или разстроен от трагедията. Напротив! Докато директорът на СДВР Хаджиев говори сериозно, хал хабер си няма как видимо се забавлява зад гърба му неговата дясна ръка от столичната полиция.

Ангел Бадънков израсна бързо  в йерархията на СДВР. Преди да стане шеф на „Криминална полиция“, е оглавявал звеното, което се бори с кражбите на коли.

Източник и снимка: frognews.bg