Сменете „Мутри вън“ с “ Мутри вътре“, нещата пак станаха – лайно в целофан

Новите депутати нямат седмица работа и маските им взеха да падат. Думата ми е за новите – „Има такъв народ“, „Изправи се!Мутри вън!, и „Демократична България“. Стана ясно, че и тия са същите като предишните и като по-предишните.

Да, да.

Биеха тъпана, че ще развалят моделът „Борисов“, че ще борят корупцията, че са за ново начало и разни други бляботения. Оказва се лъжа и измама. Защо ли?

Точно тия дето се праскаха по гърдите и си късаха гласните струни, че искат ревизия на Борисов, вчера отказаха да гласуват мораториум върху концесии за стотици милиони, както поиска БСП. Отхвърлиха и проверка за последните 10 години. „Сега не му било времето“ да се гласува мораториум на сделки, назначения от ГЕРБ, нито трябвало да се проверява 10 години назад. Не му било време и на мажоритарния вот…

Не предлагат и не правят нищо повече от „Хляб и зрелища“. За кратко време показаха пак, че българската политика е лайно в целофан. И много бързо ни припомниха, че не трябва да се радваме на малко прасе, защото не знаем каква свиня ще излезе от него. И че май вместо да повтаряме „Мутри вън“, трябва да казваме „Мутри вътре“.

Нищо ново. Нали!