Хубчев: Най-сладката ми победа

Треньорът на Левски Петър Хубчев бе доволен от победата на тима му с 2:0 над Царско село, въпреки че головете на Найджъл Робърта и Станислав Иванов паднаха след 90-та минута на срещата.

„Като цяло съм доволен, да. Това е най-сладката победа, откакто съм в Левски, постигната най-трудно и с най-голямо желание. Желанието е това, което искаме да виждаме. Не се заблуждаваме от другите неща. Видя се, че сме по-подготвеният отбор, но имаме проблеми при завършването на атаките.

Когато топката върви по-бързо, като че ли повече се получава и нашата игра. Понеже познавам доста добре момчетата мисля, че и умората играе доста голяма роля при някои хора, но пък те отидоха до края. Наистина искаха трите точки.

Ние точно това очаквахме от Царско село. Аз бих попитал кой отбор досега не е дал битка срещу Левски. Около 3-4 седмици Хали Тиам няма да бъде на разположение. При Костов трябва да се реши неговия проблем генерално. Мисля, че мина времето, в което трябва да стиска зъби. Трябва да погледнем конкретно как ще се лекува. За него не мога да се ангажирам с период за възстановяване.

Ако гледаме само този мач и ако сме честни докрай, не се получиха много нещата. Аз вече няколко пъти го казвам и Робърта, и Мазурек много късно дойдоха в отбора, не са подготвени. Заместник на Мариани? Е, изиграли сме само два мача без него, но трябва да намерим човек. Не искам да се концентрирам върху един човек. Може би отборът трябва да свикне да играе без Мариани и всеки да дава малко повече“, каза Хубчев. 

Източник: БНР