ЦСКА пусна билетите за мача с Левски

ЦСКА пусна в продажба билетите за мача срещу Левски. Те са с цени по 10 лева за секторите зад вратите и по 15 лева за централните.

„Армейци, билетите за първото вечно дерби през сезона вече са в продажба. ЦСКА ще приеме Левски на Националния стадион „Васил Левски“ на 1 септември (неделя) от 17:45 часа.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите „А“ и „Г“, а гостуващите привърженици – в секторите „Б“ и „В“.

Цената на билетите за „А“ и „В“ сектор е 15 лева, а за „Г“ и „Б“ – 10 лева.

Абонаментните карти важат за мача. На пластиките са описани местата на картодържателите за Националния стадион.

Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на „Армията“ и от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на „Арена Армеец“.

От понеделник (26 август) от 10:00 до 19:00 часа ще работи и касата до фен магазина на „Армията“. От нея хора с инвалидност над 49 процента могат да закупят билет с 20 процента отстъпка. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК.

Онлайн поръчките от сайта на БестТикетс ще продължат до 23:59 часа на 29 август (четвъртък), за да може в петък билетите да бъдат изпратени по куриер и да пристигнат до всяка точка на България в събота.

Припомняме, че поради категоризацията на двубоя като „високо рисков“ билети няма да се продават на касите в деня на мача, а само онлайн с опция за принтиране вкъщи до 16:00 часа. Последен шанс да вземете своя билет от касите ще имате на 31 август (събота)“, съобщават от клуба.

Източник и снимка: БНР