НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Арестуваният пастрок в Хасково не признавал за убийството на доведения си син

47-годишният хасковлия Генджебай Мехмед, посочен от прокуратурата за убиец на 4-годишния си доведен син, остава в ареста за 72 часа. За убийството съобщихме първи вчера. Престъплението бе извършено в дома му към 2 часа след полунощ. Тогава според информацията, той е пребил с бухалка детето до смърт и жената, с която живее на семейни начала.

Съседи разказаха, че гледката в дома му била ужасяваща и доста стряскаща. Навсякъде имало кръв.

Майката на момчето припаднала в Спешното. Лекарите я свестили и била разпитана. Вчера преди от държавното обвинение да разпространят официално информацията за убийството, тя е дала показания и пред съдия и това е станало в болницата, научи Taran.news.

Генджебай Мехмед по прякор Генджо, за който писахме, че е излежал присъда за наркоразпространение, е влизал в полезрението на полицията и преди това, твърдят запознати. Наши източници казват, че многократно е бил хващан да шофира с над 100 км в час в кв. „Република“. А съседите му разказват, че не един път с шофирането си е създавал опасност за хората.

Часове след арестуването му, Генджебай не е признавал вината си пред криминалистите, обясниха информирани. Мъжът вече е с повдигнато обвинение.

сн. архив