БългарияПРЕПОРЪЧАНИ

Б. Борисов: Спя чисто гол, да ме бяха снимали гол

Заплахите идват от държавния глава. Понеже го уличиха и за да не е само той, вкарват и мен в калта. Наричат ни хунта и диктатори, но ние сме жертви, не инициатори. Подбират някои истински факти и правят монтажи. По-добре да ме бяха снимали гол, аз спя чисто гол в спалнята“. Това каза премиерът Бойко Борисов на извънреден брифинг в 17.30 ч по повод изтеклия аудио запис. Днес в интернет се появиха и снимки на спалнята му, а в чекмеджетата на нощно шкафче пълно с евро и злато.

„След няколко месеца идват избори и затова е тази ярост. Някой иска служебно правителство. Явно това е целта. Компроматите са правени преди евроизборите“, каза още Борисов и заговори за Цветан Цветанов, който днес напусна партията. „Кабинетът, тоалетната и спалнята са на един етаж“, каза още той като обясни, че по време на изборната кампания е имал много гости.

„Режат, монтират, лепят. Има цели звукозаписни студиа“, подчерта Борисов. „Румен Радев ме снима и следи с дрон. От НСО ми казаха, че са му го доставили от Китай. Той самият го упрвалява“, допълни той. „Ако и в спалнята са ми сложили камери и пуснат такива снимки, вече сме я втасали“, завърши той. Снимките, които се разпространиха днес в интернет бяха пуснати първо от сайта Афера.