Новини

Водач от Косово е починал днес на автомагистралата

45-годишен е загинал на място тази сутрин в 4 часа на АМ“Марица“. Мъжът от Косово е управлявал бус „Фолксваген“ в посока Пловдив. По първоначална информация е самокатастрофирал, като спътници в колата са били още четирима мъже. Трима от тях са без наранявания, а четвъртия е оставен за наблюдение в хасковската болница.

Междувременно от пресцентъра на ОДМВР Хасково съобщиха за още един загинал на 23-и в Тополовград. Момче на 20г. е шофирало лек автомобил „Фолксваген“в посока военно поделение Вишеград. Изпратените на място екипи са констатирали смъртта на водача. От огледа е станало известно, че момчето от с.Чукарово е загубило управлението на десен завой, излязло е в ляво по посоката си на движение и се е преобърнало.

От Пресцентъра съобщиха и, че през почивните дни са задържани шестима водачи, нарушили Закона за движение по пътищата. С мярка на задържане до 24 часа са били двама неправоспособни, двама, шофиращи с наркотици и двама, управлявали колите си след употреба на 2,29 и 0,03 промила алкохол.

Снимката е илюстративна