БългарияПРЕПОРЪЧАНИ

В Бургас издирват шофьор, блъснал пет коли и автобус след гонка с полицията/ОБНОВЕНА/

Шофьор блъсна пет автомобила и автобус от градския транспорт в Бургас след гонка с полицията.

В районното управление е получен сигнал за неправилно паркиран джип върху пешеходна пътек между улиците „Христо Ботев“ и „Македония“, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула.

Забелязвайки ги, собственикът се качил в джипа и започнал да шофира с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания. По пътя си блъснал общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. При инцидента няма пострадали граждани.

Стигайки до пътен възел „Созопол“, джипът преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки се в паркиран лек автомобил. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители.

Междувременно минути преди 20 часа е получено съобщение за друг инцидент в района на същите две улици в Бургас, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитал да издърпа мобилен телефон от момиче./БНТ/

20-годишният Иван Чонтов е арестуван край плажа на къмпинг „Каваците“. Прокуратурата го обвини в хулиганство. Той е задържан след сигнал подаден в полицията, че босоног съмнителен млад мъж е забелязан в близост до хотелския комплекс.

сн. БНТ