КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

В България е така…

Цинизмът в държавата стигна кулминацията си. Един депутат е с коронавирус и всичките му колеги ще бъдат тествани. С държавни пари. Няма да се изненадам, ако изследването се проведе и в частни клиники. Но за хората от народа няма достатъчно средства да се проверят, за народните избраници обаче има. Нищо, че по признанията на ген. В. Мутафчийски в страната има недостиг на тестове. Това не е първоаприлска шега.

Парадокс.

В Хасково, например – има една болна, но дори на съпруга й не е взета проба. Защото нямал симптоми, нямало нужда. Какво от това, че той е контактувал с толкова много хора докато е бил на работа. Какво от това, че неговите колеги са притеснени. Голяма работа. Той и колегите му да не са толкова важни, колкото депутатите. Хайде, де. Той и колегите му са важни единици, когато има избори. Иначе – НЕ!

А прави ли ви впечатление, как след разчуването на новината за заразения депутат и отляво, и отдясно, и от центъра замлъкнаха. Няма и да чуем, че народен представител е извадил от джоба си пари и си е платил сам теста. То иначе би било истинска сензация.

Сега насъпва тишината, макар и много да са ужилени. В България е така. Прав е Яворов, че е казал – Като няма прокопсия, плюл съм в тази орисия!