БългарияПРЕПОРЪЧАНИ

Да се смееш ли, да плачеши ли: Стъки си изпусна нервите, Б. Борисов ставал разследващ гражданин

Група състезатели по ММА, водени от Станислав Недков – Стъки нахлуха в Министерството на младежта и спорта без разрешение при спортния министър Кузманов, докато той е на среща с деца от спортен клуб. Във ведомствената сграда са били извикани екипи на полицията и жандармерията.

Неговата реакция идва след като преди два дни служебното правителство обявиха парите, които е получавал няколко години от кабинета на спортното министерство, доскоро под контрола на Красен Кралев от ГЕРБ. Недков ще се кандидатира за президент. Спортният министър се разграничи от думите на говорителя на правителството Антон Кутев за Стъки.

А Бойко Борисов обяви, че става разследващ гражданин. „Ставам разследващ гражданин и ще съм много добър в тази си дейност. Ще видите какви митничари са си назначили, покровителствали контрабандата. Аз тях ги знам, половината съм ги арестувал“, каза още той. Според Борисов в момента „бясно се търсят свидетели“, за да му припишат престъпления и очаква след няколко седмици да бъде извикан на разпит по техни показания.

сн. Капитал