БългарияПРЕПОРЪЧАНИ

Депутатът Радостин Василев е с охрана, извади записи/АУДИО/

„Ще гласувам „против” и ще напусна парламентарната група на „Продължаваме Промяната. Според мен това е предателство спрямо огромна част от българските избиратели, които гласуваха доверие на ПП“, каза депутатът Радостин Василев.

От снощи той е с охрана. Василев обясни, че е получил обаждане от директора на ДАНС и от полицията и са му заявили, че има реална опасност за живота.

Днес той извади записи, който били от партийно събрание на ПП. Според него има коалиция между ППДБ и ГЕРБ. Освен това от записа става ясно и че е имало договорка за смяна на шефовете на службите, като се казва, че това е съгласувано с посолствата.

Според Радостин Василев, коалицията не е била одобрена от Националния съвет при гласуването. На второто гласуване, по думите му под натиск, с 25 на 24 гласа е било одобрена да има общо управление между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Василев заяви, че вотът е бил обърнат след “псувни и силен тон от Кирил Петков”.

Радостин Василев обясни още, че е „фантасмагория“ и „опорка“ твърдението на Кирил Петков, че записите са правени от службите.

Ето целия запис от партийното събрание: 

сн. Дарик нюз