НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Задържаха момчето, счупил челюстта на съученик в Димитровград/АУДИО/

Момчето, което счупи челюстта на свой съученик в Димитровград, е бил задържан от полицията за разпит. Той е на 17 години и е от ПМГ „Иван Вазов“. В петък бе получен сигнал от ръководството на местна гимназия за бой между двамата. Причината за свадата между тях е, че и двамата харесват едно и също момиче. Пострадалият я почерпил с торта, нападателят разбрал и в междучасието го ударил в челюстта.

След постановление на прокурор е образувано досъдебно производство за средна телесна повреда. Момчето е разпитано в присъствие на инспектор Детска педагогическа стая.

Учениците от 12 а клас, с математически профил, не искаха много да говорят. /Чуйте какво казаха/

Днес учителите на гамназията трябва да решат какво наказание да му наложат. Вчера директорът на школото Валентина Делчева обясни пред Taran.news, че момчето е изразило съжаление от случилото се. /Чуйте какво каза още тя/

От полицията съобщиха, че скандал между баща и син изпратил родителя в болница. Снощи в 23,30 часа в управлението в Харманли е получено съобщение от ЦСМП в града, че при тях за лечение е постъпил 54-годишен жител на с.Бисер. Медиците установили, че е с рана на главата и е пренасочен за лечение в пловдивска клиника с опасност за живота.

В хода на работата станало известно, че след като употребил алкохол пострадалият се скарал с 26-годишния си син, който пък му отвърнал с удари с дървен кол по ръката и главата.

Младежът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.