КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Изродска работа! Налагат ни навсякъде фашизъм

Пълни идиоти и глупаци са онези „експерти“ дето са взели решение за зеления сертификат. Прости некадърници. Психопати, които налагат бавно и плавно ФАШИЗЪМ. Точно като Хитлер, който през 1933 г въвежда т.нар „родословен паспорт“. А през 1938 г е въведен т.нар Green pass /зелен сертификат/. Историята се повтаря, нали.

Защо бе кръгли идиоти дискриминирате народът толкова елементарно.

Защо?

Това, което остава сега да направите е, да ни накарате да си сложим по палтата жълта звезда. Като копирате Хитлер го направете докрай. А колкото до плана ви, че така ще мотивирате хората да се боцнат, много се лъжете. България ще остане на опашката в Европа по ваксинации. Процентът ще се покачи едва с 0.001%.

Това, което обаче няма да е същото, е, че хората този път ще ви го набият… поне с 200.

В България нито гербаджиите, нито сегашните управляващи вземат правилни решения. При ГЕРБ ни пращаха да си правим скъпо платени тестове, хората умираха по стълбите на болниците, а вътре в лечебниците от липса на кислородни апарати. Тия пък насила ни бутат да се ваксинираме. Това олигофренско мислене ще доведе до по-голяма корупция.  А бизнесът с фалшиви сертификати ще се вихри с пълна сила.

Дали това е ясно обаче за шайката червеи на жълтите павета?