Коментари

И защо партиите да не се карат с президента?

Мая Манолова пак не е в час със събитията. Днес се изпъчи по Нова тв, най-общо, за да преповтори всичко, което сме чували от неините уста. България имала нужда от нова Левица, която нямало да прави съюз с ГЕРБ, че ще помага на пенсионерите, на хората с увреждания, на работещите и т.н, и т.н.

Каза обаче още една голяма простотия. Че новата левица няма да води война с президента. Моля?

Защо една партия да не се кара с държавния глава? Такава еретична мисъл май се върти само в главата на Манолова. Ако един президент /който и да е той/, не работи и хората не са доволни от него, защо бе Майче партиите да не се карат с него? Ако един президент /който и да е той/ не може да овладее кризите, когато властва негово правителство, защо да не бъде изравнен със земята? А пък сега рейтингът на настоящия президент ежедневно се срива, защото все повече хора проумяват истината за него. Е, тогава, защо БСП, ГЕРБ, ДБ или ПП да нямат претенции към него…

Тази жена толкова свирепо иска власт, Народно събрание, влияние, че стига до крайности. Имам чувството, че е готова да гази трупове, но да е в парламента, да е във властта.

А това няма как да стане, поне не и след 2 април. А след изборите ще и остане пак само да обикаля тв студиата.