КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Как една невчасова, жълтопаветна и гнусна „демократка“ приветства смъртта

Няма да споменавам всички епитети, които получи Таня Андреева в социалните мрежи след като се изгаври със смъртта на млада жена. Става дума за Дарина Дугина, дъщеря на Александър Дугин, който се смята за изключително близък на Путин. Тя бе взривена в колата си.  

Таня Андреева, която по образование е лекар, написа, че „Каквото повикало, такова се обадило“. След това всичко, което получи в социалните мрежи като обиди и е малко. И много заслужено.

Тази никаквица бе съветник на Анна Сербезова като здравен министър. Представяте ли си? Тази е педиатър, занимава се с деца, а приветства смъртта. Явно човечността, състраданието и благородството не са за нея, както трябва да е при всеки с бяла престилка.

Тук няма място за политика. Няма никакво значение дали си русофил, дали подкрепяш Украйна, дали мразиш Путин или Зеленски. Тук има смърт, кръв и черна кърпа. Сега говорим за една дълбоко невчасова, жълтопаветна и гнусна „демократка“ /Демократична България“/, която приветства смъртта.

Причината да използваш по такъв циничен начин тази фолклорна поговорка по повод убийство е или пълна неадекватност или тотална фашизоидност и загуба на човечност.

И понеже въпросната „лекарка“ изтри поговорката от страницата си след като получи завидно количество епитети, остава да се каже, че: „Каквато е като човек такава е и като лекарка“.