КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Как прокуратурата в Свиленград излъга

Едва ли ще изненадаме някой и с нещо, ако кажем, че прокуратурата в Свиленград излъга. Днес сутринта в ефира на БТВ прокурорът Стефка Стоянова заяви, че по проверката за насилие в детска градина, са повдигнали обвинение на бащата. Гледните точки на страните в спора вече ги разказахме. 

Няма обвинение. Има само разследване. Другото все още е ала-бала. Повдигането на обвинение ще се случи тази седмица. Лъжата или грешката може би е неволна. Не знам! Или прокурорката толкова си може. Хайде, да ви видя дами и господа обвинители, ще ме опровергаете ли?

Кметът на Свиленград и той се беше изтипосал и правеше коментари като в съня си. Нямало насилие над детето, прегледани били видеокамерите.

Ами като сте гледали записите, защо не взе да кажеш по-подробно аджеба на тия камери какво се вижда. Например, дали бащата посяга на директорката, дали пък тя /която е от твоята партия/ не е агресирала, дали не е блъскала вратата…

Толкова до момента по случая, който взе да вони. Сещам се вече и за други неща зад новината на преден план, ама за тях по-нататък.