Коментари

Как работи цензурата във ФБ срещу 4 000 долара на месец от „Америка за България“

Как работи цензурата във ФБ. Ето за какво ми баннаха другия профил за още три месеца.

Това интервю на Лавров, което беше преведено и пуснато от всички големи медии е чекнато като фалшива новина заради едно твърдение за Буча, което прави той, а не медиите, които го разпространяват.

Лавров е официално лице в контекста на много голям конфликт, който засяга всички ни и цитирането му е важно от гледна точка на информацията и професията на журналиста.

Факчекърите са преценили, че това е фалшива новина и са ме пуснали на пангара с още рестрикции за поредните три месеца. Срещу 4000 долара на месец от „Америка за България“.

Добре е, че ги знам поименно и ги помня тези неща.

Предният път ме баннаха, защото пуснах как Байдън се здрависва с въдуха. Целият свят го пусна и видя, но факчекърие казаха, че това е фалшива новина, защото на няколко метра от него имало хора и може би Байдън е посегнал към тях.

Отвратителен цинизъм. Не са баннали никоя западна медия заради ежедните лъжи за рака и комата на Путин, напредъка на Украйна в Донбас и прочие лъжи. Иначе Фейсбук е много ок.

Свобода, която не сме виждали и която скоро ще загубим, защото успехът задължава да се интегрираш в дяволските неща. Това е закон, който не може да се заобиколи.

Моят апел е да не наричат това свобода на словото, а да обявят официално цензура – всичко, което не мислим и най-вече не чувстваме към престъпния и корумпиран режим на Зеленски (който има близо един милиард долара според немската преса докато е президент преди войната)- най-успешния корупционер в една от най-корумпираните държави.

Явор Дачков