Коментари

Когато двама души си мерят оная работа, не си слагай гъ.а

Много ми се искаше тази сутрин да похваля българският министър-председател за решението да премахне зеления сертификат. Въпреки че на всички ни е ясно, че това решение е взето под страх да не му изстине мястото. Моето усещане е, че това правителство си дава сметка, че пред него няма хоризонт за управление.

Но няма как да има сутрешна похвала, тъй като гафът на Кирчо в Туитър си е огромен. Там той написа, че България подкрепя Украйна и че Русия нарушава международното право.

Кой те пита теб, бе! Що се изживяваш все едно си премиер на световна сила, а не на пеленачето България. Кирил Петков понеже е живял дълго време в Канада и май изобщо не знае поговорката, че когато двама души си мерят оная работа, не трябва да си слагаш гъ.а, защото…

Не знам той колко се е надупил, одупил на Херото, но България не я чака нищо добро, ако продължава по същия начин. Няма никаква разлика между Кирил Петков и Бойко Борисов, който 12 години правеше същите глупости.  И двамата не зачитат, че позиция България може да направи само, ако Народното събрание реши това.

Смешна работа. И много тъжна.