КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Когато фактите говорят и Боговете мълчат

Радиацията от снощния протет е много силна. Предложението да се гласува кой както иска не се приема от ДБ и ПП. И затова събраха глутницата пред Народното събрание. Разбира се, че си дават сметка, че да можеш да избираш хартия или с машина, е най-демократчно. Но протестират, защото искат да диктуват дневния ред в държавата, да определят нещата. А това няма как да стане, защото са малцинство и защото искат да правят напук. Този път номерата им няма да минат.

Наистина е интересно, защо Дай България на Америка и онези Променливите толкова яростно защитават машините. Чак на живот и смърт.

Едва ли е само, защото намериха начин да се надърдвят в парламента, а другите искат да им клъцнат квитанциите. Май не икат и да се говори по определени теми и да дават отговори на някои въпроси.

Сега Пинокио, Гномът и Про100 Киро сатанизират хартиената бюлетина. За тях дори вече не е важно какво се сатанизира. Важното е да има цирк. Те не слушат какво им казват хората. И нямат намерение да решават проблемите, които са много далеч и машините и хартията.

А според експерти силовото налагане на гласуване само с машини през пролетта на м.г. е отблъснало над 600 000 избиратели, които не са отишли до урните. Това се потвърждава и от официалните данни на ЦИК за последните четири избора за Народно събрание. И това са факти. А когато фактите говорят и Боговете мълчат.

Но какво друго да очакваш от Пинокио, Гномът, Кирчо, Галевица, Бабекян. Освен – Га га га!