КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Към САЩ: Стига сте ни пращали самолети, газ и харвардски идиоти, че само идиотите пристигнаха

„Истината е, че се справяме“. Това изречение от временния министър-председател на България ми се заби в главата снощи от интервюто на Лора Крумова. Това беше абсолютно достатъчно да сменя тв канала. Не съм имал и грам очаквания, че Крумова ще му зададе някой по-пиперлив въпрос, че ще притисне Про100 Киро до стената. Не!

Ясно беше още от анонса, че това ще е поредното блудкаво и сладникаво интервю по Нова тв.

Но след като въпросното изречение ми се вклини в мозъка си направих един извод. И той е, че вече е късно белите престилки да помогнат на този и..от. После прочетох, че е казал нещо, което аз смятам за откровена лъжа. Два кораба с газ пътували към България и че първият ще пристигне на 8 юни.

Ами, ако това не стане? Както не стана това, че газът ще е поевтинее. Това няма ли да е абсолютна лъжа на този дърводелец. Вече разбрахме, че каквото и да стане, той си слага очите на гъза и продължава да гледа нас българите. Ама този не знае, че ние българите пък го слагаме на старите си обувки.

Всички знаем, че Кирчо си е прислуга на САЩ. Затова този път няма да се обръщам към него, а към САЩ. Стига сте ни пращали самолети, газ и харвардски идиоти, че няма какво да ги правим… То, само идиотите пристигнаха.  

И накрая ще отделя няколко изречения за трите телевизии – БНТ, БТВ, Нова тв. Дойдохте до гуша на хората в неделния ден с кризисния ПР на правителството. Сутринта по БНТ беше Лена Петкова, извинете Гугъла, разбира се отново с вид на провинциалистка, която стъпя за първи път на централна гара София. После Дедо Еконтий по БТВ да се кара на превозвачите и накрая Кирил Петков по Нова тв.

Отвратително и помиярско!