КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Лабораторен лекар: 76% от хората не могат да пипнат коронавирус

„76% от хората са невъзприемчиви към COVID-19. Единственото, което трябва да направят политиците е да ни се извинят“. Това казва лабораторният лекар Георги Тодоров в интервю за Фрог нюз.

Според него резултатите сочат, че около 6,3% от населението вече се е срещало с този вирус и е развило антитела. Невъзприемчивостта към него, т.е хора, които не могат да хванат този вирус е около 76% или това са хората, които няма да развият нищо. Даже и антитела няма да изградят. Няма да го възприемат. Просто сега ни третират така, че едва ли не 100% от хората могат да хванат този вирус. Това не е вярно, казва още докторът от Русе.

„Имам безспорни доказателства, че случващото е против медицинската наука. Кого да слушам – системата или медицинската наука?! Смятам за по-лесно и по-честно да слушам медицинската наука. Лъжите не са ми по вкуса“ допълва още той в интервюта дадено за Фрагнюз.

Междувременно актрисата от Народния театър Рени Врангова и съпруга на Александър Морфов, написа във Фейсбук профила си, как лекари са заявили, че ще запишат 89-годишната й майка, че е с коронавирус. А възрастната жена имала ниско кръвно. Братът на Врангова бил до майка си и попитал лекарката, как така ще я запишат като болна от коронавирус след като не е направен тест. „Така се прави“, заявила докторката.

В ефира на БНР, началникът на детското отделение в Инфекциозна болница София доц. Атанас Мангъров заяви, че в страната няма нито един починал директно от Ковид-19. „Починалите досега, за които се съобщава, че са от коронавирус, не е така, защото всички те са били със сериозни други заболявания. Може да са починали от тези заболявания и с коронавирус, но не и само от него. Ако те не бяха изследвани, нямаше и да ги усетим“, каза той. А за хората в интензивни сектори, той отбелязва, че“ това го има през цялата година, а с грипоподобни симптоми са от няколкостотин до хиляди.“

Междувременно в интернет се появи информация, че американският вирусолог Джуди Миковиц, която твърди, че новият коронавирус е погрешно обвинен за многото смъртни случаи, че твърденията й са фалшива новина. Във видеофилм, който през последните няколко дни разтърси социалните медии, тя обяснява, че маските за лице биха навредели и отправи обвинения Антъни Фаучи, ръководител на Американския Национален институт по алергии и инфекциозни болести. Изданието „Наука“ /Science/ изследва видеото и подчертава, че нито едно от тези твърдения не е вярно. Тя заявява още, че броят на заразените в САЩ се надписва.

Д-р Джуди Миковиц е учен с революционни открития в лечението на ХИВ. 

снимка: dunavmost