КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Мисирките се осраха, олайняваха се, изпуснаха се заради Елизабет

Два дни българската журналистика копае дъното. То не са рев, то не са сополи, то не са едни черни дрехи. Заради кралицата на Великобритания.

Осрахте се, олайнявихте се, омаскарихте се. Идиотщина на квадрат. МИСИРКИ.

Два дни телевизии, радиа, вестници и агенции не спират да се изпускат и отпред, и отзад. 98% от жалките държачки на микрофон бледнеят пред руския вестник „Правда“, който е отразявал смъртта на Сталин. Да не говорим, че когато умряха Брежнев, Черненко и Андропов не бяха такива прекъсвания, извънредни новини и трагизми.

Не, Елизабет II няма нищо общо с България. Не, Елизабет II не е жена на 30 години, а на 96 години… Няма как смъртта на 96 годишно човешко същество да е особена, хеле пък „шокираща“ новина.

Не, светът не е потънал в скръб. Потънали са тия дето се правят, че предават новини. Особено невчасовите идиоти по БНТ дето стигнаха дотам, че да ми казват, че сме израснали с Елизабет II.

Най-мрачната империя загуби кралицата си и толкова. Не искам да слушам и гледам, защото не ме интересува. Глупаци, аз не съм поданик на Нейното величество.

Жалкари, когато ми говорите с такова умиление, може да споменете и десетките милиони загинали от английската политика. Те също са човешки същества. Един от първите геноциди на тази империя са индийските рибарски лодки. Само че не знаете, защото IQ ви е в точката на замръзване, особено на онези слагачи от БНТ.

Вместо да ми говорите за Елизабет да ни бяхте казали за Кирчо, Кокорчо, „Булгаргаз“, доклад на ДАНС, ама къде ти.

Шибаняци!