НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Младеж, хванат с 35 г марихуана, удари с юмрук полицай в Хасково

17-годишен младеж от Хасково, хванат с марихуана, удари с юмрук в лицето полицай. Това според полицията се е случило снощи, когато е била проведена полицейска акция.

По време на операцията са установени няколко младежи за държане на наркотици в Хасково вчера при полицейска операция. първо са проверени 16-годишна девойка и момче на 18г. В стаята са открити 22 грама марихуана, саморъчно свита цигара и плик с бяло кристално вещество – 1 грам. Пълнолетният е задържан по стартиралото бързо производство.

Няколко часа след това криминалисти са извършили проверка на момче на 14 г. в близост до „Гробищен парк“. В дрехите му открили станиолово топче със суха зелена листна маса с тегло 0,2 грама – марихуана.

Третата проверка е в парк зад булевард „Раковски“ на трима младежи. Едно от момчетата на 17 г. държало плик с марихуана с тегло 35 грама, което изхвърлило при вида на униформените. При задържането му е оказал яростна съпротива и е ударил с юмрук в лицето задържащият го полицай. Непълнолетният заедно с другите двама на 17г. и 18г.са задържани до 24 часа, информират от ОД на МВР Хасково.

сн. архив