Новини

Намериха дрога в Хасково, Димитровград и Ивайловград

25-годишен е задържан за държане на наркотик в Хасково. Снощи около 22 часа, автопатрул от управлението е спрял за проверка на кръстовището на улиците „Пролетарска“ с „Ген. Колев“ лек автомобил „Мерцедес“, шофиран от 27-годишен. В хода на проверката, задържаният впоследствие пътник в колата, е изхвърлил на земята полиетиленов плик, съдържащ 3 бучки от бяло вещество с тегло 0,51 грама – метаамфетамин, съобщиха от ОД на МВР Хасково.

Полицаи от Димитровград също са иззели метаамфетамин при проверка. Вчера в 13 часа на улица „В.Левски“ в града са обискирали непълнолетно 15-годишно момиче. В дрехите й е открита сгъвка с бялото вещество под формата на кристали с грамаж 0,54 грама.

Мъж и млада жена от Ивайловград са задържани за държане на наркотици. Вчера по обяд, полицаи от управлението в града са проверили лек автомобил „Ланчия“ в землището на с.Камилски дол. Колата е шофирана от 43-годишен със спътничка 30-годишна жена, и двамата от града. В автомобила служителите намират 17 кафяви дражета в насипно състояние, за които двамата не дават обяснение за произход. Полевия нарко тест е отчел, че веществото е кокаин. Открит е и пакет със суха листна маса с тегло 50 грама. След съгласуване с РП-Хасково са извършени в условията на неотложност процесуално-следствени действия „претърсване и изземване“ в апартамента на мъжа, намиращ се на улица „Армира“ в Ивайловград. Там са открити 20 цигари в кутии, превити и частично празни в предната част, и 2 грама суха зелена листна маса в полиетиленов плик .

Двамата са задържани до 24 часа, съобщиха от полицията.

снимката е илюстрагивна