КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Не замервайте МВР с домати и яйца, а с лайна

Снощи протестът замерваше с яйца и домати сградата на МВР. Защото предната вечер или в т.нар „нощта на белия автомобил“, МВР отказа да си свърши работата край румънското посолство. Стигна се до напрежение, което не беше охранявано цели 20 минути. Снощи обаче протестиращите допуснаха една техническа грешка. МВР не трябваше да бъде обстрелвано с домати и яйца, а с лайна.

Без извинение. Защото го заслужават. Много им се насъбра.

В първите дни на протестите биха студент, гавреха се с младо момиче, а сега просто се направиха на слепи. А мотивът им, че демонстрацията не била заявена предварително и затова не отишли е евтина ченгеджийска дъвка. По закон министерството е длъжно да охранява обществения ред без да прави уговорки дали мероприятията са разрешени или неразрешени. 

Лицемери.

Това са същите тия, които пак в първите вечери на протестите жена и още няколко души направиха жива верига, застанаха пред полицаите и ги пазеха от добре сложени момчета с черни тениски.

Един бивш генерал от НСО каза преди време, че без съмнение на протеста ще се стигне до сблъсъци. Сега някой още има ли съмнение, кой желае окървавянето на протеста.

Аз нямам.