КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

„Ние идваме“. И к’во?! Видяхме Ви що за вкисната стока сте

„Депутатите Николай Хаджигенов и Арман Бабикян очакват регистрация на тяхната инициатива  „Ние идваме“ като сдружение с нестопанска цел, предава БНР. Чрез него те ще преговарят с формацията около Мая Манолова „Изправи се БГ“ дали да участват заедно в изборите. Хаджигенов обаче не изключи преговори и с други политически сили.  „Не означавa, че разваляме коалицията. Почваме нещо ново. Какво ще излезе, рано е да се каже“, заяви депутатът от „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Нали не сте забравили?

Тия двамката, плюс „барабар петко с мъжете“, бившият сол ташак на ГЕРБ – Светослав Трайков, който се набута в Министерството на културата при Минеков, изобщо не искаха да стават депутати, кълняха се, че в политиката нямало да влизат и прочие лъжи на квадрат, докато седяха по трибуната на площада и като цензори пускаха да говорят само онези, които им отърват.

Нататък не сте забравили, нали?

Че точно тия двамката спряха протестите, щото били загрижени за нашето здраве.

И предполагаме, че помните, как от третия ден на протестите ги разфокусираха, сменяха „мутри вън“ с „всички вън“, местиха локациите, докато превърнаха протестите в циркаджилък, от който хората избягаха.

Сега след като два пъти станаха депутати за мъничко и след като трети път трудно ще им се очертае, си спретнаха сдружение „Ние идваме“ за да излязат на пазара и да се търгуват пред някой от по-големите играчи, белким пак влязат в парламента.

Мая Манолова е същата бира. И сега започва надцакването кой да ги вземе в каруцата си. Кирипетровците радеви американчета, или десносектантите, или при славитата.

Ако си мислите, че тая работа става само с лакардиите на Арман, в грешка сте. Става дума пак за пари и пробутване във властта.

„Ние идваме“. И както идвате – к’во?!

Видяхме ви що за вкисната стока сте.

Сега да видим коя кухня ще ви сготви – на хотел „Берлин“, на „Банкя“ ли или на американското посолство?!/Afera.bg/

сн. news.bg