КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Отклоняват ни вниманието от вкарването ни във война с Русия

Новината, която по-голяма част от българския народ очакваше и то дълго време се случи снощи. За арестите ще се говори поне една седмица. Но от този храст няма да излезе заек, въпреки че може би има защо Борисов да е задържан, въпреки че и още хора от бившите управляващи трябва да са оковани с белезници. Сълзите на ГЕРБ, че това е станало в акция по нощите, че обиските били незаконни, че това било репресия, са жалки. Всички си спомняме, че докато ГЕРБ бяха управляващи същите номера въртяха. И с лекарите от Горна Оряховица, и с операции с имената на съдии и т.н. ГЕРБ си заслужават всичко това.

Но…

Тази акция на МВР обаче си беше цирк. И няма как да пропуснем, че тя се извършва часове преди един кравар от САЩ да пристигне в България. Кирил Петков не знам как ще ни убеди, че акцията снощи не е за отвличане на вниманието. Ако някой от властта си мисли, че ще успи народа ден преди да ни въвлечат във война с Русия, е няма да стане. Хората са нащрек, защото проамериканщината омерзи огромна част от населението.

Ефектът ще стане дефект. Защото българинът няма да воюва с Русия. А управляващите ще спечелят най-много още месец във властта.  

Това снощното си беше кризисен пиар. Нищо повече. За съжаление.