Новини

„Отровното трио“ в Хасково: Раздават пари от паника, на властта е нанесен тежък удар

Проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян, част от „Отровното трио“ се срещнаха днес в Хасково с граждани на Хасково, които протестират срещу Бойко борисов и Иван Гешев. И тук бе създаден комитет, който ще следи за провеждането на честни избори.

„Както виждате мафията не желае да се даде лесно. Те са готови да фалшифицират всякакъв вид избори. Не с машини, ами и с пощенски гълъби да се гласува пак ще се фалшифицират“, каза проф. Минеков. По думите му раздаването на пари в последно време е паника. Вероятно следващото правителство ще се хване за главата след като види какви са ни задълженията, допълни той. Той смята, че с протестите е нанесен тежък удар на властта.

сн. Христо Тотев

Арман Бабикян пък обясни решението за т.нар детски добавки. „Представете си един полицай с малко дете. Какво излезе, че взехме добавката на детето, за да ги дадем на бащата. Това ли е начинът на мислене на управляващите“, каза той.

От „Отровното трио“ поискаха хората на площада да бъдат единни и ако някой от тях бъде притиснат от управляващите, всички да реагират в негова защита.