Новини

Продължава дезинфекцията в Хасково


Дейностите по дезинфекция на обществени места в Хасково не са прекъсвани. Обработват се терените около трите поликлиниките в града, местата, където се събират или минават повече хора- около пощата, в централна градска част, около аптеките и хранителните магазини, районите на спирките за градския транспорт, местата за отдих в парковете и междублоковите пространства, районите на зеленчуковия пазар, около кварталните магазини и пазарчета за плодове и зеленчуци.

Въпреки призива към хората, да излизат от домовете си само при неотложна работа, много хора излязоха днес, вероятно заради топлото време, казаха от общината.

Служителите на „Екопрогрес“ ще продължат да пръскат с дезинфекционни разтвори местата, които хората посещават, както и елементите от градската среда, до които се докосват най-често хората- пейки, фитнес-уреди на открито и др. Призивът на община Хасково е всеки да спазва възможно най-стриктно протиепидемичните мерки. Да се дезинфекцират домовете, жилищните блокове и общите части на кооперациите.

снимка: община Хасково