КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Про100 Киро настъпа де що има мотика за настъпване

Това Кирето всеки ден търси начин да си оправдае прякора. И се справя много добре. След като президентът вчера му го нахака с 200, Про100 Киро взе, че изгони руски дипломати.

И какво от това бе, канадецо глупав.

Показа ни поредното нескопосано решение, ей така само и само да си изиграем и ние ролята на западна марионетка.  За всички е ясно, че това е доста рискован ход на отчание за Петков, който върви по стъпките на ДБ.

Да си призная честно, смятах, че това същество може да мисли малко. Оказа се, че греша. Про100 Киро пак си направи сметката без кръчмар. С вчерашната си постъпка ще загуби периферия и отива направо в полето на крайните русофоби, заето в момента от ДБ. Освен това той простреля БСП, които са с него почти за всичко. Електоратът на социалистите няма да прости това на лидера на БСП.

За кратко време, в което стана ясно, че този трябва да си ходи, Кирето настъпа де що има мотика за настъпване. Всъщност би било отлично това правителство в оставка да не бъде оставено да работи още дълго. За да не направят още по-голяма беля.

Народът е казал: „Когато си глупав, обикновено е за цял живот“.

Не знам какви ще са реципрочните действия на Русия. Дано обаче да не вземат да спрат доставките на ядрено гориво, защото заради Про100 Киро ще станем дискотека като през 90-те.