НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Рони Ромеро от „Рейнбоу“ ще пее в Хасково

Рони Ромеро, който е част от световната група “Рейнбоу” ще е пее в Хасково. И това ще се случи по време на Хасково Рок, който ще се проведе в петък и събота. Ромеро, чието име бе замесено в скандал с бившата му съпруга, а италианските медии го извадиха на показ, е дал много бързо съгласие да участва в изданието тук. Рони Ромеро става световна звезда, след като получава покана лично от Ричи Блекмор да стане вокалист на легендарните “Рейнбоу” през 2015 г.

Кулминацията на Хасково рок е в събота, когато на сцената излизат от 19,00 часа No more Many more и Хангар 42. Проявите са на площадка „Спартак“. Там ще се изяват и млади хасковски банди, подчертаха на пресконференция от общината днес. В първата концертна вечер ще забиват рок-групите от Младежки център Хасково „Прима виста“ , „Еуфория“ , както и любимците на младежката аудитория 5 D. Веднага след тях от 19,00 часа на сцената се качват: Caliberty, Odd Crew  и „Ахат“. 

И тази година от кметството са предвидили да се продават тениски, а със събраните пари ще се закупят музикални инструменти за даровити деца, каза зам.-кметът Мария Вълчева.

Входът и за двете вечери е свободен.