НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Срам за Свиленград. Една улица не ремонтират

Близо една година след като писахме, че общинският път в Свиленград, който води към митницата в кв. „Гарата“ е като лунен пейзаж, се оказа, че никой нищо не е направил за разрешаването на проблема. За него съобщихме първо на 26 февруари. Седмица след това, се оказа, че след нашата публикация от общинската администрация са засипали пътя с чакъл, което и тогава написахме, че това е временно решение на проблема.

Около една година след това обаче шофьорите продължават да трошат камионите си там, дупките са все така около половин метър, нервите на водачите са опънати. И понеже до митницата ходят и чужди водачи, то свиленградският резил е отвякъде.

Снощи, член на една от свиленградските фейсбук групи публикува отново клип, от който става ясно, какво изпитание е за шофьорите да преминат по окаляната улица. А тя е разбита и е като след бомбадировки.

Така една година по-късно излиза, че улицата отново не е ремонтирана. Няма да е изненада, ако въпросната улица изобщо не е в приоритетите на общината, коментират шофьори. За нея дори и дума не се обелва от властта в граничния град. Това правят обаче хората. Техните коментари оставяме в самите снимки.