КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Страхува ли се някой от дебат?

Всички чакаме дебат между НОЩ и група лекари дето не вярват на идеите им. Атанас Мангъров, Георги Тодоров, Антония Първанова и още няколко отправиха публично предложение на 17 юни да се състои дебата. Вчера с един приятел се хванахме на бас дали ще има спор след няколко дни.

Към този момент има две хипотези. Която и от тях да се случи от НОЩ са матирани. Ако откажат /както се чува/ да излязат, за да си кажат аргументите за всичко, което сътвориха през последните месеци, то на куцо, кьораво и сакато ще стане ясно, че са правили пропаганда, на която и Гьобелс би завидял. Казвам това, защото все още има хора /макар вече и малцинство/, които им вярват.

Ако от НОЩ обаче приемат поканата, ще стане интересно. Защото тогава трябва да чуем медицински аргументи. От едната страна ще са доводите на хирургията, а друга доводите на вирусологията.

НОЩ обаче няма полезен ход и по още една причина. И тя е, защото трябва да покажат един доклад. Мнозина лекари говорят за него, но никой не го е виждал. Та в този доклад трябва да има черно на бяло, защо бяхме натикани в домовете си, защо бяхме ограничавани, защо извънредното положение го заменихме с извънредна ситуация, защо, защо, защо…

Сигурно има и други неща, които няма да разберем. Може и да е по-добре. Иначе близо седмица преди да стане ясно дали ще има дебат, аз съм сигурен, че ще спечеля баса, защото такъв няма да се състои. А вие си помислите, защо и как си причинихме всичко това, което ни се случи.